Harcos


A játékosnak a regisztráció során jeleznie kell, hogy harcos JK szeretne lenni.

A Harcosok kiképzett fegyverforgatók. Általában valamelyik állam katonaságánál szolgáltak, de előfordul, főként nemesekénél, hogy magántanár képezte. Olyan játékosoknak ajánlom, hogy ezt a kasztot válasszák, akik nem szeretnének mágiahasználót hozni és szeretnek fegyvert forgatni.

A Harcos 5 életponttal kezd. Bármilyen fegyvert használhat és bármilyen páncélt felvehet.

Fejlődés: a Harcos 4 irányban fejlődhet. Idén mindenki csak egy szintet léphet, jó lenne, ha már karakteralkotásnál meg tudnád adni, hogy melyik irány érdekel.

Harcos útja: a legegyszerűbb irány, a kaszt saját útjának kiteljesedése újabb szintre. Három küldetést kell teljesíteni.

Paplovag útja: a karakter úgy döntött, hogy közelebb kerül az istenekhez, így a választott isten szolgálatába áll. Öt küldetést kell teljesítenie.

Fejvadász útja: a karakter úgy döntött, hogy inkább különleges kéréseket teljesít különleges embereknek. Öt küldetést kell teljesítenie.


Csatamágus útja: a karakter úgy döntött, hogy mágikus tanokkal bővíti ismereteit. Öt küldetést kell teljesítenie.

Viszont figyelj oda, ha ezt a kasztot választod, onnantól kezdve karaktered varázslónak számít és üldözött lesz.

A Csatamágus nevet olyan varázslókra használják, akik értenek a fegyverforgatáshoz is, de nem Yech'thában tanulták a varázslást, hanem valamilyen más mestertől vagy könyvből.

Szintlépésről bővebben a Szabálykönyvben olvashatsz.

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."