KONTINENS FÖLDRAJZI FELÉPÍTÉSE


Szörnyek erdeje - Oázis területén tanyázó lényeken táplálkozó névtelen rémek élnek itt. Szóbeszéd szerint romlott lelkek ily testbe térnek vissza a világba.

Őr hegy - egykor Reson hegység része volt, de két mágus párbajának következtébe került mostani helyére. Mágus tanoncok vizsgáik letétele után rendszerint zarándokolnak el ide.

Álom erdő - Itt nő egyedül a Lasulla, aminek virágja bódító hatású anyagot juttat a levegőbe. Főzetett szoktak belőle csinálni, ami elkábítja elfogyasztóját és fura hallucinációkat okoz neki. Veszélyessége miatt nem legális.

Suttogó dombság - Itt terül el az Oázis. Szóbeszéd szerint, nap utolsó sugarainál meghallhatod itt elhúnyt lelkek utolsó szavait.

Határ erdő - Caragon és Yech'tha határán. Belze városa fekszik területén, általában ide látogatnak azok, akik szeretnének valamit a mágusoktól kérni, de az országba nem mernek bemenni... nem is biztos, hogy túl élnék.

Berisz folyó - Három ország határán van (Ferreo,Veriton és Derroen). Itt telepednek le azok, akiknek problémája akadt az országa vezetésével. Legtöbbjük gyilkos, tolvaj. Próbálták már őket kiirtani, de teljesen még egyik országnak se ment.