Tolvaj


A játékosnak a regisztráció során jeleznie kell, hogy tolvaj JK szeretne lenni.

Bárhonnan származhat, főként a szegényebb rétegekből. Valamilyen okból megsértette a törvényt, és nem sietett feladni magát, inkább folytatta a tevékenységét. Olyan játékosoknak ajánlom, akik szeretik a csínytevést (és jó futók).

A tolvaj 3 életponttal és 2 kockával kezd. Bármilyen fegyvert használhat és 1-es védelmet biztosító páncélt felvehet.

Fejlődés: a Tolvaj 5 irányban fejlődhet. Idén mindenki csak egy szintet léphet, jó lenne, ha már karakteralkotásnál meg tudnád adni, hogy melyik irány érdekel.

2. szintű Tolvaj: a legegyszerűbb irány, a kaszt saját útjának kiteljesedése újabb szintre. Három küldetést kell teljesíteni. A küldetések teljesítése után a karakter +2 kockát kap.

3. szintű Tolvaj: +2 kocka vagy Kocka dobás nélküli lopás kártya (naponta 1szer).

1. szintű Garabonciás: a karakter úgy döntött, hogy közelebb kerül az istenekhez, így a választott isten szolgálatába áll. Öt küldetést kell teljesítenie. A küldetések teljesítése után az új képessége az lesz, hogy Tolvajlásonként az ellenfele 6osait újra dobhatja (mindegyiket). (Yoszoe nem lehet a választott isten).

2. szintű Garabonciás: +2 kocka vagy +1 papi varázslat.

1. szintű Orvgyilkos: a karakter úgy döntött, hogy inkább különleges kéréseket teljesít különleges embereknek. Öt küldetést kell teljesítenie. A küldetések teljesítése után karakter +1 életet kap.

2. szintű Orvgyilkos: +2 kocka vagy + 2 élet.

1. szintű Bűvész: a karakter úgy döntött, hogy mágikus tanokkal bővíti ismereteit. Öt küldetést kell teljesítenie. A küldetések teljesítése után az új képessége az lesz, hogy Tolvajlásonként egy kockát újra dobhat, a másik fél kockáját is.

Viszont figyelj oda, ha ezt a kasztot választod, onnantól kezdve karaktered varázslónak számít és üldözött lesz.

2. szintű Bűvész: +2 kocka vagy +1 varázslói varázslat (csak vért nélkül varázsolhat). 

1. szintű Szélhámos: a karakter úgy döntött, hogy elkezd foglalkozni a művészetekkel is. Öt küldetést kell teljesítenie. A küldetések teljesítése után az új képessége az lesz, hogy Tolvajlásonként a saját 1eseit újra dobhatja (mindegyiket).

2. szintű Szélhámos: +2 kocka vagy +1 mágikus dal.

"Aki balhéból akar megélni, az nem kötheti le magát. Nem lehet semmi az életében, amitől nem tud fél perc alatt búcsút venni, ha az őrök befordulnak a sarkon."